hits

Valentines Day

Du har neppe gått glipp av at det er Valentines Day i dag, og er du singel så kan det kanskje kjennes litt klamt med alt fokuset på par, forelskelse, hjerter og kos. Men Valentines Day trenger ikke å være trist hvis du tør å gjøre noe annerledes. I samarbeid med Match.com kommer jeg med fem tips til deg som singel kvinne - tips som kan gi deg en "Happy Valentines Day".

Valentines Day kan være en prøvelse for single. Når butikker, medier og Facebook flyter over av forelskede par, hjerter og kjærlighetserklæringer, er det lett å savne en kjæreste. Men husk at nøkkelen til egen lykke er å være fornøyd med deg selv på godt og vondt. Bruk dagen til å være litt forelsket i deg selv - og husk at det finnes 364 andre dager i året.

Heart inside a book
Licensed from: Yellowj / yayimages.com

Sett deg selv i fokus

Som singel burde du snu opp ned på hvordan man tenker om Valentines Day. Det er ingen grunn til at du skal ha det kjipt - tvert imot burde nettopp denne kvelden brukes til noe moro. Avtal en date med deg selv - kanskje du til og med kan klare å vri kvelden fra ensom til litt mer erotisk?

Fem tips til single

Gled deg over dagen alene eller med venner: Sett av kvelden til egenpleie, samle venninner for en litt annerledes jentekveld - eller invester i et nytt leketøy.

 1. Sexy gave til deg selv: Hvorfor ikke benytte anledningen til å gi deg selv en gave? Et nytt sexleketøy kan være akkurat det som skal til for å sprite opp kvelden og ta kvelden til nye høyder. For andre kan nytt sexy undertøy være det som skal til for å gi seg selv en liten boost. For selv om du ikke skal vise undertøyet til noen på valentinsdagen, kan det lille ekstra under klærne være nok å føle seg ekstra flott.
   
 2. Heite bøker: En litt annerledes bok kan også være alt som skal til for å gjøre kvelden fullkommen. For eksempel kan boken «Sex fra Ah til Åh» gi inspirasjon til egen nytelse - hvor forfatteren Cecilie Kjensli lover orgasmegaranti. Liker du bedre romansjangeren, kan Jojo Moyes «Paris for én» sette den rette stemningen for kvelden.
   
 3. En kveld med egennytelse: Sett av kvelden til å utforske deg selv og finne dine egne nytelsespunkter. Jo bedre du vet hva du selv liker og nyter, jo bedre vil du ha det både alene og sammen med andre.
   
 4. Arranger dildoparty: For noen kan det oppleves som litt flaut å utforske dildomarkedet alene. Det er kanskje derfor dildoparty har blitt et populært event. Det blir vanligvis en kveld med mye latter og moro, og er noe alle jentene kan bli med på, både single som opptatte.
   
 5. Lag en «selvdiggerliste»: Det er ofte lettere å komme på negative ting med seg selv enn det som er bra. En fin selvtillitsboost kan derfor være å skrive ned én bra ting hver dag gjennom en måned eller et år og legge lappene i en eske. Valentines Day er en perfekt dag for å åpne esken med lappene og minne deg selv på hvor bra du er!

Du trenger å være nedfor fordi selve valentiner-dagen ikke tilbringes på date. Å lære seg selv å kjenne kommer godt med i et fremtidig forhold, og kanskje er nettopp denne dagen perfekt for å lære å kjenne seg selv enda bedre.

Et stort  til dere alle! Ha en fin kveld uansett hvordan den tilbringes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar