hits

Lær sexologens enkle metoder - helt gratis!

Er du i et forhold og merker at dere tar mindre på hverandre enn tidligere? Føler du at det er mindre intimitet og nærhet enn før? Eller kanskje den er helt borte? 

Husker du med et smil tilbake til den tiden dere var forelsket og knapt kunne holde fingrene borte fra hverandre? Og nå..?

Valentine Couple isolated on white background
Licensed from: Subbotina Anna / yayimages.com

Det er ikke en uvanlig utvikling i et parforhold, men det er en liten trøst når det er du selv som savner det lille ekstra i hverdagen.

Det er helt vanlig at man ikke fortsetter å føle like intens forelskelse, men det betyr ikke at du ikke kan fortsette å føle en intimitet og ha en nærhet til partneren din likevel. En intimitet og en nærhet som gir en følelse av trygghet og en godhet for hverandre.

Hverdagen tar oss alle. Jobb, studier, fritidsaktiviteter, barn, osv..  - Og oppi alt dette hverdagslige forsvinner tiden til å fokusere på hverandre som kjærester, til å ha sex, til å gi hverandre de små gestene som forteller; Jeg elsker deg.

Så kommer kanskje den dagen der man kjenner seg mer som venner enn som kjærester. Avstanden blir større mellom dere, og det blir stadig vanskeligere å "komme i gang" igjen. Kanskje dukker redselen opp for at dere virkelig er i ferd med å gli fra hverandre? Går det mot et brudd?

Jeg vet hvordan det kan føles, for hver uke snakker jeg med mange mennesker som føler det akkurat slik. Etter mange år i yrket vet jeg også hva som kan hjelpe, ikke minst om du tar tak i problemet nå - før problemet har vokst seg for stort.

Men mange søker ikke hjelp fordi de tenker at de skal fikse dette selv. At problemet er jo ikke SÅ stort - ennå... Eller kanskje du synes det er skummelt å søke hjelp? Eller ikke tar deg tid? Eller har du ikke hjelpen i nærheten av der du bor?

Det kan være vanskelig å innrømme, ta seg tid, finne mot og tørre å snakke om det. Derfor har jeg laget et gratis onlinekurs der jeg presenterer helt enkle tips til hvordan du kan komme i gang med å få mer nærhet og intimitet til partner, FØR problemet har blitt for stort. Før avstanden er for stor. Før det blir helt stille mellom dere. Før all intimitet og sexlyst er borte. Og siden det er online, kan du se det akkurat hvor og når det passer deg. Alene eller sammen med din kjære.

Kurset vil gi deg en innføring i metoder du kan ta i bruk i hverdagen, og som garantert være til glede for dere begge. Metoder du kan bruke for å gi en større oppmerksomhet til partneren din. Metoder som vil skape en større nærhet mellom dere, og som vil føles intim - uten krav om sex eller samleie.

Ønsker du å få tilbake den gode følelsen, intimiteten og nærheten til partneren din? Kjenne suget i magen? Bli varm om hjertet? Ønsker du rett og slett å føle deg nærmere din partner igjen?

Lær hvordan du kan gjenskape disse følelsene og få et bedre forhold gjennom kurset jeg har laget.

Du kan melde deg på her!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar