hits

februar 2016

Spørrespalte om sex

sex

Noen ganger er det bare så morsomt å registrere hvor rask veien kan være fra ide til handling. I midten av januar dukket tanken om en spørrespalte om sex i Nettavisen.no opp, og nå er den her!

Hvorfor en spalte?

Jeg liker å skrive og har skrevet mye om seksualitet. Jeg ser på det som en mulighet til å nå flest mulig med kunnskap, hjelp til å løse floker og kanskje også forebygge problemer.

Jeg har vært forfatter og redaktør for ulike fagbøker og informasjonshefter om seksualitet. Tidligere var jeg spaltist i et ukeblad, og har også svart på spørsmål om seksualitet på Dagbladet.no og vært fagkonsulent for flere bøker og prosjekter om seksualitet.

Nå for tiden skriver jeg, i tillegg til denne bloggen, for www.ung.no. Jeg svarer også på spørsmål for www.klara-klok.no. Begge disse nettsidene er for ungdom opp til 25 år.

Etter et lite søk, registrerte jeg at det er få steder på nettet der voksne kan stille spørsmål - særlig om emnet sex. Det måtte bare gjøres noe med!

"Alt om sex-spalten"

Du kan sende inn spørsmål, tanker, utfordringer, problemer eller historier du gjerne vil ha råd om, vite noe mer om eller rett og slett bare vil dele med noen. Alle som sender inn e-post til meg, vil få en bekreftelse på at den er mottatt.

Jeg vil svare så mange som mulig her i bloggen, men kan dessverre ikke love utfyllende svar til alle. Aner jo ikke hvor stor pågangen blir!

Hvem kan sende henvendelse?

Jeg ønsker ikke å sette begrensinger for hvem som sender inn eller hva dere sender inn, men ønsker kun seriøse henvendelser. Ellers er det fritt fram for alle, uansett kjønn, alder, legning osv..

Anonymt og taushetsplikt

Hvis jeg publiserer din henvendelse, vil du få beskjed. Jeg kommer ikke til å sensurere det jeg publiserer, men forbeholder meg retten til å endre slik at full anonymitet blir ivaretatt. Om det kommer inn flere henvendelser om samme tema, kan det hende jeg svare flere under ett.

Jeg er underlagt Helsepersonelloven, og har taushetsplikt.

Når blir svar publisert?

Hver fredag framover vil nye svar bli publisert i bloggen. Neste fredag går altså startskuddet! Så da er det bare å sende inn til sexologensvarer@gmail.com når du har noe på hjertet.

Gleder meg til å høre fra deg!